Qysh me largu njollen e qiririt nga rrobat? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu njollen e qiririt nga rrobat?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 20 March 2020 | 10:15

Shpesh na ndodh ti ndotim teshat me qirinj ndersa jane te ndezur. Na ndodh psh.t'i sperkasim pa qellim pantollonat. Po si mund ta largoni ate?

Per ta larguar njollen e qiririt mbi pantollona, vendosim nje cope letre te gazetes nen pantallona. Pastaj, mbi leter veprojme me hekur te nxeht njesoj sikur jemi duke e hekurosur. Nga te nxehtit shenjat e qirinjeve shkrihet dhe njekohesisht letra thith lengun e qiririt ne kete menyre pastrohet njolla. Provojeni ne shtepi dhe na tregoni rezultatet tua

dua