Qysh me ndërru ngjyrën e luleve të freskëta? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ndërru ngjyrën e luleve të freskëta?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 22 November 2016 | 23:09
Përbërësit:
  • Ngjyrë ushqimi
  • Ujë.
lule-1 1.Në një gotë me ujë të ngrohtë shtoni 25 pika ngjyrë ushqimi dhe përzieni me lugë plastike. lule-2 2.Largoni fletat nga lulet. lule-3 3.Preni rrënjët. lule-4 4.Vendosni lulet në gotat me ujë dhe ngjyrë ushqimi. lule-5 5.Shpërlani rrënjët pas 24 orësh, dhe lulet do të jenë shëndrruar në ngjyrën e preferuar. lule-6
dua