Qysh me parandalu shfaqjen e pluhurit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me parandalu shfaqjen e pluhurit?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 16 December 2016 | 12:52
1.Filtrat për koncidicionimin e ajit me fije qelqi, ndikojnë në parandalimit e pluhurit. 2.Nëse jeni alergjik ndaj pluhurit të marimangave apo zgjoheni me frymëmarrje të vështirë, mbuloni jastekët dhe mbulosat me mbulojë anti alergjen. 3.Vendosni mbështetëse gome në secilën derë. 4.Gjërat metalike, prej druri si dhe plastike janë më të lehta për tu pastruar se sa perdet. Pastroni perdet me leckë mikrofibër. pluhuri
dua