Qysh me pastru akullin nga xhamat e makinës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pastru akullin nga xhamat e makinës?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 21 December 2016 | 19:03
Vozitja me akull në xhama është e pasigurt,  dhe largimi i akullit duke e gërryer me gërryes akulli merr shumë kohë. 1.Një metodë për pastrimin e akullit nga xhamat është shumë e shpejtë, dhe nevojitet vetëm një kovë me ujë të ngrohtë. 2.Zbrazni kovën me ujë mbi xhama nga jashtë. 3.Me anë të një lecke të tharë largoni pjesën e mbetur të akullit. Në zonat me delikate nëse nuk mund ta largoni akullin me leckë, merrni një kartelë të bankës dhe gërryeni me anë të saj.
dua