Qysh me pastru lavatriqen për pastrimin e enëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pastru lavatriqen për pastrimin e enëve?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 21 November 2016 | 23:46
1.Largoni raftin e fundit dhe spërkatni me uthull brendinë e lavatriqes. ene-1 2.Me leckë të pastër pastroni gjithë hapësirën e lavatriqes. ene-2 3.Vendosni raftin e larguar në vendin e tij, dhe vendosni një gotë uthull brenda në lavatriqe. ene-3 4.Shtoni një gotë sodë bikarboni dhe aktivizoni lavatriqen pa enë brenda. ene-4
dua