Qysh me pastru pasqyrën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pastru pasqyrën?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 16 December 2016 | 14:16
Mjeti më i mirë që mundë ta përdorni për pastrim, është uthulla. Uthulla është mjeti më i vjetër dhe më i lirë për pastrimin e qelqit, si dhe është ekologjikisht më i shëndoshë për ambientin.
  1. Që të pastroni vajrat nga pasqyrat, në ujë të ngrohtë shtoni uthull dhe me këtë lagni letër gazete. Me letrën e gazetës do t’i pastroni të gjitha njollat dhe do të fitoni shkëlqim të mirë të qelqit.
  2. Nëse pas dushit avullohet pasaqyra, lyeni me shkumë rroje, dhe pas kësaj përshkoni pasqyrën me leckë të thatë të mikro-fijeve
[caption id="attachment_19862" align="alignnone" width="1280"]CB041752 CB041752[/caption] .
dua