Qysh me pastru shtëpinë shpejtë dhe në mënyrë efikase? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pastru shtëpinë shpejtë dhe në mënyrë efikase?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 20 December 2016 | 21:32
Mënyra më e shpejtë për ti kryer të gjitha punët e shtëpisë është duke i bërë disa detyra njëkohësisht. 1.Gjatë kohës që jeni duke gatuar e duke pritur ushqimin të zihet apo pjeket, keni kohë të mjaftueshme për ti larë enët. 2.Për të shmangur hekurosjen e rrobave, sapo ti largoni ato nga lavatriqja vendosini në varëse që të mos rrudhosen. 3.Secilën herë pasi të përfundoni dushën pastroni xhamat e dushit që të largoni njollat nga sapuni.
dua