Qysh me përgaditë dyll depilues? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë dyll depilues?

| Mirembajtje shtepiake | 31 January 2018 | 12:08

Përbërësit:

  • 1 gotë sheqer
  • ¼ e gotës ujë

Lëreni masën të vlojë për rreth 5-7 minuta.

Pastaj lihet të ftohet mirë 10 deri 20 minuta në mënyrë që mund ta prekni më dorë.

Pastaj mund ta aplikoni lehtë pastën në vendin e dëshiruar për depilim.

Pas procedurës, mund ta lyeni vendin ku janë hequr qimet me krem nga Aloe Vera dhe lëkura juaj nuk do të irritohet aspak.

Image

 

dua