Qysh me pa historikun e njoftimeve në Androidin tuaj? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pa historikun e njoftimeve në Androidin tuaj?

Flogerta Driza Flogerta Driza | Mobil & Telefoni | 15 September 2020 | 10:37

Njoftimet janë një komponent kyç i smartfonave, kështu që mund të jetë acaruese nëse aksidentalisht humbisni një njoftim përpara se ta lexoni. Android 11 ka përfshirë në versionin e vet , "Historiku i njoftimeve" është një regjistër që mban çdo njoftim që keni hedhur poshtë. Ja se si ta përdorni.

 

Karakteristika e Historikut të Njoftimeve nuk është e aktivizuar si parazgjedhje. Sapo të aktivizohet, do të mbajë një regjistër të çdo njoftimi që është fshirë gjatë 24 orëve të fundit. Kjo përfshin njoftimet dhe sinjalizimet e sistemit që shfaqen dhe zhduken vetë.

 

Në telefonin ose tabletën tuaj Android, rrëshqitni poshtë nga maja e ekranit (një ose dy herë në varësi të prodhuesit të pajisjes suaj), më pas klikoni ikonën "Gear" për të hapur menunë "Settings".

Image
Zgjidhni opsionin "Apps & Notifications" nga menuja.
Image
Më pas, klikoni "Njoftimet".
Image

Së fundmi, ndërroni çelësin në pjesën e sipërme të ekranit për "Përdorni historikun e njoftimeve".

Image

Regjistri do të jetë bosh në fillim, por do të fillojë të ruajë njoftimet pasi ta keni aktivizuar funksionin. Sapo njoftimet të shfaqen në regjistër, klikimi i tyre do t'ju çojë në aplikacionin e bashkangjitur, ashtu si një njoftim i rregullt.

Image

Herën tjetër kur fshini aksidentalisht një njoftim, mund të vizitoni këtë seksion për të parë se çfarë ishte!

Image
dua