Qysh me i dallu takat e larta e të rehatshme? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i dallu takat e larta e të rehatshme?

Qysh Me Qysh Me | Mode & Stil | 16 November 2016 | 15:40
Dallimi nëse takat e larta janë të rehatshme ka të bëjë me distancën nga shputa deri te thembra. Sa më e gjatë distanca (idealja: 3cm ose më shumë) aq më të rehatshme këpucët do të jenë. Kjo është për shkak se kjo distancë dikton fushën e këpucëve. Sa më e shkurtër të jetë distanca (2.5 cm ose më pak), aq më e lartë është fusha dhe më shumë peshë bartet apo transferohet në gishtat e këmbëve. Pra, kur të blini këpucë të reja në dyqan, pyetni shitësen për ndonjë matëse që të matni realisht këtë distancë. Do të keni një pasqyrë të saktë se a janë me të vërtetë të rehatshme apo jo. taka
dua