Qysh me i ditë këpucët që kombinohen me të gjitha veshjet? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë këpucët që kombinohen me të gjitha veshjet?

Qysh Me Qysh Me | Mode & Stil | 28 February 2017 | 22:45
Modelet e balerinave më të përdoruara edhe nga vipat, në përditshmërinë e tyre, ngjyrat dhe dizajnet mbizotëruese për këtë sezon. Balerinat duket se nuk do të dalin kurrë nga moda. Edhe për sezonin pranverë – verë stilistët sugjerojnë që të kemi sa më shumë të tilla, qofshin në ngjyra, dizajne dhe materiale. Balerinat përveçse janë shumë komode në një pjesë të tyre janë edhe praktike për t’u veshur me xhinse, por edhe me funde e fustane. Propozimet më këtë sezon flasin për balerina kombinime ngjyrash, me shkëlqim apo kombinime me dy ngjyra të ndara veçantë njëra-tjetrës.
dua