Qysh me i ditë ngjyrat që ndikojnë në disponim? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë ngjyrat që ndikojnë në disponim?

Qysh Me Qysh Me | Mode & Stil | 27 January 2017 | 22:08
  1. Mënyra me e thjesht ta përmirësoni disponimin tuaj është qe te zgjidhni rroba me ngjyre te kuqe e cila do te ju shtyn qe te fokusoheni tek vetja, do te ju jep vetëbesim dhe fuqi qe te ndërmerrni kontroll.
  2. E gjelbra na qetëson dhe na afron me natyrën, prandaj është zgjedhje ideale për vikend. Nëse ne punë keni një gjendje kaotike, rrobat me ketë ngjyre mund te ju ndihmojnë ne qetësimin e situatës. Keni kujdes ne zgjedhjen e nuancës e cila përshtatët me tenin juaj.
  3. Evjollcakarakterizon njerëzit e sigurte dhe te forte, dikur ketë ngjyre ishte e lejuar vetëm për aristokracinë. Nëse dëshironi qe rrethi ti she aftësitë tuaja, kjo ngjyre është zgjedhja me e mire, vetëm kujdes mos ta teproni.
  4. Ngjyra ekaltërqetëson, por gjithashtu jep dhe një doze serioziteti, dhe mu për ketë arsye është zgjidhja ideale për zyre. Nëse kësaj ja shtoni ndonjë detaj te kuqes mbyllet, ky është një kombinim i duhur.
 
dua