Qysh me i kombinu xhinset e ngushta? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i kombinu xhinset e ngushta?

Qysh Me Qysh Me | Mode & Stil | 20 March 2017 | 21:37
Ne gjithnjë shohim modele të dobëta nëpër revista të modës, të cilat duken shumë me vetëbesim gjatë prezantimit të trendeve të reja të veshjeve. Duke sikur ju mund të dukeni elegante vetëm nëse trupi juaj ka “përmasa të përkryer”. Bright Side ju bën me dije se ju mund të dukeni mrekullueshëm pavarsisht përmasave të trupit tuaj.  
  1. Provoni xhinse me bel të mesëm dhe të lartë
Fatmirësisht, xhinset me bel të ulët, fundet dhe pantalloant nuk janë më në modë. Tani janë në trend xhinset me bel të mesëm apo të lartë. Xhinset e tilla të përkryera nxjerirn ën pah pjesët më të mira të figurës suaj trupore, dhe poashtu fshehin ndonjë mangësi të belit tuaj.
  1. Zgjedhni madhësinë e duhur
Zgjedhja e rrobave në madhësinë e gabuar është gjëja më e keqe që ju mund të bëni. Kjo veçanërisht vlen për xhinset. Mos bleni xhinse të ngushta që të mos keni mundësinë të hyni në to. Askush nuk do ta vërejë numrin në etiketë.
  1. Kombinimi i ngjyrave ka rëndësi
Xhinset blu të errëta klasike apo nuanca tjera të theksuar, ju bëjnë të dukeni më të holla. Për më tepër, këto lloj xhinse, jo vetëm që janë pjesë përbërëse e garderobës suaj, por që mund të kombinohen me çfarëdo lloj veshje tjetër.
  1. Zgjedhni këpucët e duhura
Këpucë me take, çizme mashkullore, këpucë të sheshta, të gjitha këto krijojnë një pamje shumë mbresëlënëse nëse kombinohen si duhet. Zgjedhni këpucë elegante në ngjyra neutrale, apo zgjedhni një ngjyrë që është e njejtë si ngjyra e xhinseve tuaja.  
dua