Qysh me i mënjanu gabimet që i bëjmë gjatë blerjes së xhinseve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i mënjanu gabimet që i bëjmë gjatë blerjes së xhinseve?

| Mode & Stil | 14 June 2017 | 12:03

1.Sekreti qëndron në ngjyrën dhe gjatësinë e belit, apo edhe me veshjet me të cilat i kombinoni ato.

Femrat zakonisht i kombinojnë me një tunikë apo këmishë të gjatë.

 

Image

 

2.Modelin e xhinseve “Skinny” mund ta veshin vetëm femrat e dobëta.

Edhe pse është i paraparë për femra të dobëta, nuk nënkupton që ky model ti përshtatet vetëm modeleve. Këto xhinse mund ti veshin të gjitha femrat, mjafton të ngjiten për trupi.

 

Image

 

3.Femrat e shkurtëra nuk duhet çmendurisht të kërkojnë model të shkurtë të xhinseve, pasi që gjatësia mund të rregullohet lehtësisht tek rrobaqepësi.

Image

 

dua