Qysh me i shmangë gabimet gjatë blerjes së rrobave? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shmangë gabimet gjatë blerjes së rrobave?

Qysh Me Qysh Me | Mode & Stil | 28 December 2016 | 23:13
  1. Detaje të shumta, aksesorë me rrudha, palë, valëzime, të gjitha këto shtojnë më tepër madhësinë për pamjen tuaj. Mundohuni të zgjedhni veshje me sasi minimale të detajeve dekoruese.
  2. Gjëja më e keqe se vijat horizontale në veshje janë vijat e gjera dhe të ndritshme horizontale. Zgjidhni fustan njëngjyrësh, me ndonjë printim të vogël, dhe një rrip i gjerë i zi në bel.
  3. Ngjyrat e ndritshme ju bëjnë të dukeni më të plota në një masë shumë më të madhe se sa tonet delikate.
dua