Qysh me i shmangë gabimet gjatë blerjes së rrobave? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shmangë gabimet gjatë blerjes së rrobave?

| Mode & Stil | 16 February 2018 | 16:53

Detaje të shumta, aksesorë me rrudha, palë, valëzime, të gjitha këto shtojnë më tepër madhësinë për pamjen tuaj.

Mundohuni të zgjedhni veshje me sasi minimale të detajeve dekoruese.
Gjëja më e keqe se vijat horizontale në veshje janë vijat e gjera dhe të ndritshme horizontale.

Zgjidhni fustan njëngjyrësh, me ndonjë printim të vogël, dhe një rrip i gjerë i zi në bel.
Ngjyrat e ndritshme ju bëjnë të dukeni më të plota në një masë shumë më të madhe se sa tonet delikate.

Image

 

dua