Qysh me kriju stilin ideal? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju stilin ideal?

Qysh Me Qysh Me | Mode & Stil | 23 December 2016 | 18:37
 Stilistët e modës i japin këto këshilla yjeve të Hollivudit, në mënyrë që me sukses të fshehin ndonjë të metë dhe gjithmonë të duken mahnitëse dhe joshëse.
  • 1.Është shumë e rëndësishme që rrobat të përshtaten me moshën dhe stilin tuaj.
  • Nuk ju përshtatet të vishni fustan të shkurtër, në qoftë se ajo nuk i përshtatet moshës tuaj dhe trupit.
  • Në këtë rast, është shumë më mirë për të zgjedhur një fustan nën gjunjë në të cilën do të dukeni më e sofistikuar.
  1. Maica të zeza, rollkat dhe fustanet, si dhe këmishat e bardha dhe jelekët klasik gjithmonë janë IN.
  2. Mos kurseni gjërat që janë të përjetshme dhe të cilat do të vishni me vite: për shembull, është mençur të investoni në pantallona të zeza, një bluzë të bardhë femërore, fustan të zi dhe një mini-fund të zi të ngushtë.
  3. Vishini këpucët me takë të lartë. Mos harroni: Sa më të lartë taken të vishni, ju do të dukeni më e dobët, më femërore, do të keni mbajtje më të mirë, kurse ecja do të jetë më elegante.
dua