Qysh me apliku korrektorin në fytyrë në mënyrën e duhur? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me apliku korrektorin në fytyrë në mënyrën e duhur?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 28 December 2016 | 23:25
Për fillestarë në botën e makeup-it kjo metodë është shumë e thjeshtë. Merrni një sasi të korrektorit të lëngshëm dhe aplikojeni poshtë syve duke vazhduar më poshtë në fomë të shkronjës V, e jo ë formë rrethore. Pastaj me anë të një sfungjeri të makeup-it shpërndajeni korrektorin. Hapi i fundit është aplikimi i pudrës pa ngjyrë mbi korrektor që të mos krijohen rrudha. Kjo metodë do të ndriqojë fytyën tuaj duke ju dhënë pamje të freskët.
dua