Qysh me apliku maskën e zezë në fytyrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me apliku maskën e zezë në fytyrë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 20 December 2016 | 22:02
Maska shumë e popullarizuar muajtë e fundit është maska e zezë, e cila largon papastërtitë dhe pucrrat e zeza në fytyrë. 1.Aplikoni një shtresë të trashë në lëkurë të pastër. 2.Shmangni zonën e syve, vetullave dhe buzëve. 3.Lejoni të thahet për 30 minuta apo derisa të jetë tharë plotësisht. 4.Butësisht me kujdes largoni maskën duke filluar nga skajet. 5.Aplikoni kremë për fytyrë. [caption id="attachment_19935" align="alignnone" width="595"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]
dua