Qysh me arritë dukjen e vetullave të plota dhe natyrale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me arritë dukjen e vetullave të plota dhe natyrale?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 23 January 2017 | 23:01
Në mënyrë që vetullat tuaja të duken të plota dhe natyrale, gjithmonë duhet të zgjidhni produktet për vetulla të cilat janë shumë të ngjashme me ngjyrën tuaj natyrale, apo një nuancë më të hapur. 1.Me një furcë të rrumbullakët për vetulla, krihni ato nga poshtë lart. 2.Lehtësisht, me produkt pluhur për vetulla dhe me furcë me kënd mbushni vetullat në formën natyale të tyre. 3.Kthehuni në hapin fillestar, duke i krehur vetullat përsëri. 4.Bëni korrigjime nëse është e nevojshme me anë të korrektorit dhe një furce të hollë. 5.Dhe hapi i fundit është aplikimi i xhelit për vetulla, i cili i mban ato në vend dhe jep pamjë më të plotë të vetullave.
dua