Qysh me ditë sa shpesh duhet larë flokët? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ditë sa shpesh duhet larë flokët?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 06 January 2017 | 00:42

Shpesh herë na ndodh që të kemi probleme me flokët.

Aq shumë mund të stresohemi nga flokët e yndyrshëm saqë shumë femra arrijnë ekstremet duke i larë flokët çdo ditë.

Ne mbase nuk e dijmë që nuk është e mirë larja e përditshme e flokëve.

Edhe pse larja dallon nga tipi i flokëve, larja e përditshme është një gabim shumë i madh.

Kjo mund të çojë deri në irritimin e lëkurës së kokës, paraqitjes së zbokthit dhe problemeve të tjera.

Arsyeja pse flokët bëhet të papastra janë gjëndrat dhjamore të cilat prodhojnë një lëndë që ndalon tharjen e lëkurës dhe flokut.

Për personat me flokë të dendura dhe kaçurrele do të ishte mirë që t’i lanin flokët dy herë në javë me shampo hidratuese dhe regjeneruese, pasi flokët e tyre nuk janë të yndyrshme dhe nuk ka nevojë të lahen më shpesh.

dua