Qysh me e ditë trendin më të fundit të vetullave? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e ditë trendin më të fundit të vetullave?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 18 April 2017 | 19:30
Make-up artistët shpeshherë vijnë me ide të reja, të cilat shumë shpejtë përhapen në botën e femrave dhe bëhen trend. Kësaj here artistja Stella Sironen, në faqen e saj në instagram me username @stella.s.makeup publikoi disa fotografi të vetullave në formë të pendës. Pas kësaj, shumë nga makeup artistët e tjerë, dhe adhuruesit e makeup-it filluan të provojnë trendin më të ri të vetullave pendë.
dua