Qysh me e përdorë sodën bikarbone për pastrim lëkure? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e përdorë sodën bikarbone për pastrim lëkure?

| Bukuri | 16 October 2017 | 17:53

Soda bikarbone apo siç është e njohur tek ne soda e bukës, ka veti antibakteriale dhe ndihmon në ruajtjen e PH-së së lëkurës.

Ajo është shumë efektive në eliminimin e akneve në shpinë të cilat për shumë persona mund të shndërrohen në problem.

Ju nevojitet vetëm sodë bikarbone dhe ujë për krijimin e kësaj maske.

Në një enë  vendosni sasi të sodës bikarbone sipas nevojës, kombinuar me ujë deri sat ë krijoni një masë në formë të pastës.

Pastaj vendoseni këtë maskë në shpinën tuaj dhe lëreni të qëndrojë për 10 apo 15 minuta.

Rezultate më të mira do të vëreni nëse vendosni ta përdorni rregullisht, deri në eliminimin e tërësishëm të tyre.

Image

 

dua