Qysh me e zgjedhë formën ideale të syzeve për fytyrën tonë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e zgjedhë formën ideale të syzeve për fytyrën tonë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 19 March 2020 | 12:00

Syzet janë absolutisht të nevojshme. Sidmos kur kemi problem me shikim apo gjatë stinës së verës e sidomos në plazhë apo pishinë për t'i mbrojtur sytë nga rrezet e dëmshmë të diellit. Mirëpo është shumë e rëndësishme që ato t'i përshtatim me formën e fytyrës tonë.
Prandaj më poshtë ju japim disa këshilla se si ta gjeni formën ideale të syzeve për fytyrën tuaj.

1.Fytyrës me formë të rrumbullakët u përshtaten syzet më të mëdha. Kjo shërben për të larguar vëmendjen nga detajet e fytyrës të cilat nuk dëshirojmë të bien në sy. syze 4 2.Fytyra me formë ovale është fytyra që ka nofullën e zgjeruar. Cilatdo syze me formë katrore apo të rumbullakët i përshtaten kësaj forme të fytyrës. syze 1 3.Fytyra në formë katrori është fytyra e cila e ka vijën e flokëve me gjerësi të njejtë sa nofulla. Kësaj forme të fytyrës i përshtaten syzet me formë të rumbullakët. syze 3 4.Në fund kemi fytyrën në formë të zemrës, e cila ka nofullën e ngushtë dhe ballin e gjërë. Syzet të cilat i përshtatet kësaj forme të fytyrës janë syzet të cilat skajet e kornizës i kanë më të larta se sa mesin. syze 2

dua