Qysh me i ditë flokët që janë në trend këtë pranverë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë flokët që janë në trend këtë pranverë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 20 April 2017 | 21:42
Më kot mbahen flokët bjondë si më të pëlqyer për stinën e pranverës, pasi trendi i këtij sezoni lidhet me nuancat e kafes së artë, nuanca harmonike që ndriçojnë lëkurën Më kot mbahen flokët bjondë si më të pëlqyer për stinën e pranverës, pasi trendi i këtij sezoni lidhet me nuancat e kafes së artë, nuanca harmonike që ndriçojnë lëkurën Është viti i hijeve delikate dhe ngjyrave të ëmbla. Karameli, gruri, mjalti janë nuancat më të pëlqyera nga vajzat! Mjaftoni të gjeni të duhurën që ju përshtatet me tonalitetin e lëkurës dhe mos u trembni të përqafoni ndryshimin.  
dua