Qysh me i ditë sekretet e bukurisë që të dukeni gjithmonë bukur? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë sekretet e bukurisë që të dukeni gjithmonë bukur?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 05 April 2017 | 15:20
Që të dukeni gjithmonë mirë, dhe e clodhur merr më pak kohë dhe energji se sa mendoni. Ju mund të dukeni shkëlqyeshëm gjithmonë, duke shpenzuar vetëm 5-10 minuta kohë. 1.Edhe nëse keni vetëm 5 minuta kohë, keto minuta ja vlenë ti shpenzoni në lëkurë dhe vetullat tuaja. Nëse keni vërtetë bukur në sy, nuk do të bie në sy nëse vetullat tuaja duken keq. Sigurohuni ti jepni lëkurës një shtresë të zbutësit të lëkurës para se të aplikoni sherkun, si dhe krihni vetullat. 2.Një ngjyrë e mbyllët e buzëve është mënyra më e shpejtë që të dukeni glamuroze, edhe nëse pjesa tjetër e grimit është minimal. 3.Nëse nuk keni kohë ti pastroni flokët, atëherë aplikoni një sasi të vogël të pudrës për fëmijë që të largoni yndyrën dhe ti bëni flokët të duken të freskëta. Dhe, kapni bishtin e flokëve në pjesën e poshtme të kokës. 4.Thonjtë që duken të papastër do të ju bëjnë jo vetëm të dukeni, por edhe të ndiheni keq. Kështu që sigurohuni gjithmonë që thonjtë ti keni në rregull. Nëse nuk keni kohë ti lyeni e të prisni derisa të thahet llaku i thonjëve, atëherë largoni ngjyrën e mëparshme dhe lini thonjtë pa i lyer.
dua