Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 15 March 2017 | 22:34

‘Instagrami’ është vërshuar me fotografi të mënyrës së re të grimit, më saktësisht me ngjyrën e hijes që nënkupton, e kjo është ajo rozë. Kjo është bukuri. Vetëm përcillni trendët në rrjetin shoqëror dhe sytë si këta ju magjepsin. r.

Natyrisht, me rëndësi është të gjeni pikërisht nuancën e duhur për ju, që nuk është aspak detyrë e lehtë, sepse duhet që në mënyrë të përsosur të përshtatet me tenin tuaj, nëntonet e lëkurës, ngjyrën e flokut, syve…

Këshillë që mund t’ju japim – provoni dhe provoni derisa të gjeni atë ngjyrën e duhur rozë.

Eksperimentoni, sepse kjo është filozofia e grimit!

Mund të përdorni dhe bojëkuq rozë, nëse e keni një të tillë.

Nëse nuk jeni aq të gatshme për të blerë një paletë të hijeve rozë, mund të shërbeheni edhe me disa produkte të tjera në këtë ngjyrë. Për shembull, mund të përdorni buzëkuq, dhe në vend se ta aplikoni në buzë, e aplikoni në kapakët e syve.

dua