Qysh me i ditë ushqimet që dëmtojnë lëkurën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë ushqimet që dëmtojnë lëkurën?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 16 December 2016 | 13:28
1.Patatet e skuqura për shkak të përmbajtjes së lartë të natriumit dhe kripës dehidron dhe shkakton dobësimin momental të lëkurës. 2.Karbohidratet e larta ndikojnë negativisht në shfaqjen e rrudhave. 3.Akullorja me qokollatë shkakton shfaqjen e puqrrave. 4.Makaronat me djathë edhe shkaktojnë shfaqjen e rudhave, edhe atë të akneve. 5.Pica ngritë nivelin e sheqerit në gjak, rrjdhimisht në përhapjen progresive të akneve në fytyrë. demtim
dua