Qysh me i drejtu flokët pa i dëmtuar? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i drejtu flokët pa i dëmtuar?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 21 December 2016 | 18:44
Flokët kacurrela dhe me volum të madh mund të jenë shpeshherë të vështira për drejtim. 1.Ndani flokët e thara në seksione të vogla që të mund të drejtohen pa problem. 2.Për arsye se flokët tuaja janë më të trasha dhe kacurrela, drejtuesen e flokëve duhet ta aktivizoni në temperaturën më të lartë. 3.Filloni duke i drejtuar ato në seksionet e ndara, dhe shmangi dy herë drejtimin në të njejtin seksion flokëve. Për shkak të temperaturës së lartë, një herë do të jetë e mjaftueshme. 4.Përfundoni me një spërkatës anti-friz i cili zbutë flokët.
dua