Qysh me i forcu thonjët që thehen? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i forcu thonjët që thehen?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 11 January 2017 | 23:36
Nëse keni probleme për ti rritur thonjët, sepse sapo të fillojnë të rriten e vëreni se ndonjë është thyer apo është larguar ndonjë shtresë atëherë përgaditni këtë recetë për forcimin dhe rritjen e thonjëve. Përbërësit:
  • 2 aspirina
  • 1 kapsulë vitaminë 1
  • 1 lugë kripë deti
  • 1 lugë vaj.
Shkrini 2 tableta aspirina, një kapsulë vitaminë A, 1 lugë kripë deti dhe ca vaj në 200 ml ujë. Vendosni duart në enë për rreth 10 minuta dhe më pas fshini me një pecetë.
dua