Qysh me i largu aknet? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu aknet?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 11 January 2017 | 23:40
Aknet gjithmonë na paraqiten kur më së paku dëshirojmë ti kemi. Thithni  peceta pambuku në pika për sy dhe më pas butësisht shtypeni në zonën e irrituar. Pas 20 minutash gjaku do të tkurret duke ulur inflamacionin apo skuqjen.
dua