Qysh me i largu gurëzit në dhëmbë në kushte shtëpie? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu gurëzit në dhëmbë në kushte shtëpie?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 12 April 2018 | 19:26

Gurëzit janë një shtresë e verdhë në dhëmbët tuaj që gradualisht mund të dëmtojnë dhëmbët tuaj.

Rekomandohet pastrimi i tyre çdo gjashtë muaj, e ky mund të bëhet edhe në kushte shtë pie.

Më poshtë keni një recetë mjaft efektive e cila mund të përgatitet lehtësisht transmeton Qysh Me.

01 nga 02Përbërësit
  • Një lugë gjelle pastë dhëmbësh
  • 2 lugë peroksid hidrogjeni
  • 2 lugë sode buke
  • 2 lugë ujë
02 nga 02Përgatitja

Merrni një enë dhe hidhni brenda saj gjithë përbërësit. Përziejini mirë deri sa të bëhet një masë e njëtrajtshme.

Vendoseni masën e përftuar në furçën e dhëmbëve dhe lajini dhëmbët për 5 minuta.

Përsëriteni këtë metodë 3 herë në javë.

dua