Qysh me i largu pikat e zeza në lëkurë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu pikat e zeza në lëkurë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 24 March 2017 | 15:45
Përbërësit:
  • 2 lugë sodë bikarboni
  • 1 lugë lëng limoni.
Kombinohet sasia e sodës me lëngun e limonit duke u formuar kështu një pastë. Me këtë pastë masazhohet fytyra dhe lejohet të veprojë për 15 minuta. Shpërlahet me ujë të vakët.
dua