Qysh me i largu rrudhat rreth syve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu rrudhat rreth syve?

| Bukuri | 09 March 2020 | 17:44

Rrudhat rreth syve fillojnë të shfaqen duke u shkaktuar nga faktorët gjenetik që reduktojnë kollagjenin dhe elasticitetin  lekurës.

Ka lloje të ndryshme të kremave që ndihmojnë apo parandalojnë shfaqjen e rrudhave rreth syve, mirëpo këto duhet përdorur mbi moshën 25 vjeqare.

Nëse rrudhat fillojnë të shfaqen në moshë më të hershme atëherë merrni një sasi të vajit të kokosit organik dhe masazhoni zonën rreth syve.

Përsëritni qdo ditë këtë procedurë.

Image

 

dua