Qysh me i pastru flokët në mënyrën e duhur? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru flokët në mënyrën e duhur?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 16 December 2016 | 13:48
Nëse nuk i pastroni flokët në mënyrë të duhur, atëherë ju mund ti dëmtoni ato.
  • Aplikoni shampo vetëm në rrënjët e flokëve e më pas shpërdajeni përgjatë pjesës tjetër të flokëve. Skajet e flokëve janë gjithmonë më të thata dhe të brishta, kështuqë mos i fërkoni ato.
  • Aplikoni kondicioner ose një maskë vetëm përtej gjatësisë së flokëve tuaj. Shampotë hidratues nëse aplikohen në rrënjë, këto vetëm se i dëmtojnë flokët.
  • Lani kokën në bazë të rregullt. Kjo ndikon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe largimin e qelizave të vdekur.
  • Mundohuni mos t’i lani flokët çdo ditë. Kjo mund të ndikojë në heqjen e një shtrese mbrojtëse nga flokët, gjë që i dobëson dhe i bën pa volum.
flllllok
dua