Qysh me i pastru furcat e makiazhit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru furcat e makiazhit?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 13 March 2017 | 19:07
Furcat kualitative të makiazhit shpeshherë janë të shtrejta, dhe duhet të keni kujdes të shtuar gjatë pastrimit të tyre, sepse mund ti dëmtoni ato. Nevojitet:
  • 2 gota ujë të ngrohtë
  • 2 lugë uthull
  • 2 lugë deterxhent enësh.
1.Mbushni një enë me 2 gota ujë. 2.Shtoni uthullën dhe deterxhentin e enëve. 3.Përzieni masën dhe futni furcat një nga një në tretësirën e përgaditur. 4.Masazhoni brushat me tretësirë. Shpërlani furcat me ujë të ngrohtë.
dua