Qysh me i shëndrru flokët e mbyllura në bjonde? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shëndrru flokët e mbyllura në bjonde?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 27 December 2016 | 23:09
1.Për të krijuar ngjyën e përkryer bjonde në nuanca ngjyrë argjendi ju nevojitet bllanzh apo zbardhues flokësh, hidrogjen dhe toner. 2.Përzieni zbardhuesin bazuar në instruksionet në zbardhuesin që keni blerë. 3.Aplikoni zbardhuesin në gjithë gjatësinë e flokut si dhe në rrënjë. 4.Lejoni zbardhuesin të veproj për aq kohë sa sygjerohet në udhëzimet e zbardhuesit. 5.Shpërlani flokët, largoni zbardhuesin dhe pastaj aplikoni tonerin. Pasi të ketë qëndruar aq kohë sa duhet toneri, shpërlani dhe aplikoni sasi të madhe të zbutësit për flokë.
dua