Qysh me i shëru duart e çara? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shëru duart e çara?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Bukuri | 14 September 2020 | 14:28

E dimë sa e mërzitshme është kur lëkura e duarve na çahet dhe na ashpërësohet. Jo rrallë herë për ketë problem nuk kryjnë punë kremërat  e prodhuar enkas për duar. 

Prandaj ne po ju rekomandojmë një maskë për lëkurën e çarë e cila ju garanton zbutje dhe lëkurë të butë.

 

Si përgatitet kjo maskë?

Një gotë drithëra ose tershërë bëhet bashkë me dy trëndafila të copëtuar dhe lugë gjelle vaj bajamesh. Të gjithë përbersitë i hedhim në një enë me 4-5 gota ujë. I vendosim duart mbrenda për 15-20 min. Maskën përdoreni saherë të keni nevojë.

dua