Qysh me i shëru flokët e dëmtuar me uthull molle? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shëru flokët e dëmtuar me uthull molle?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 23 March 2017 | 23:11
Të gjithë kemi dëgjuar për vetitë shëruese të uthullës së mollës, por ka vlera të larta edhe për bukurinë. Në mënyrë që t’i shëroni flokët e dëmtuara, atëherë i shpëlani me uthull molle. Uthulla e mollës ekuilibron nivelin e pH-së së flokëve, duke eliminuar zbokthin. Përgatitja: Merrni gjysmë gotë uthull të mollës dhe e tretni me gjysmë gotë ujë. Aplikoni një shishe me sprej për ta aplikuar në flokë. Lihet për 15 minuta, më pas e shpëlani me ujë të ngrohtë.
dua