Qysh me i shëru shenjat në fytyrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shëru shenjat në fytyrë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 15 November 2016 | 15:10
Mjalta është shumë efektive në largimin e shenjave, si dhe është më e sigurtë pasi që mund të aplikohet në gjithë fytyrën pa efekte anësore. Kërkoni mjaltë organike dhe aplikoni në shenja një herë në ditë. Shpërlani me ujë të vakët dhe shmangi prekjen e fytyrës. shenjat-ne-fytyre-1
dua