Qysh me kriju balsam për lëkurë të thatë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju balsam për lëkurë të thatë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 07 December 2016 | 21:55
Në momentin që fillon të ftohet koha, lëkura është më e ndishme dhe gjasat që ajo të thahet e të cahet janë më të mëdha. Për të trajtuar carjen e lëkurës dhe për të ushqyer atë përgaditni këtë balsam me vetëm 3 përbërës. Përbërësit:
  • 3 lugë vaj kokosi
  • 1 lugë vaj nga vitamina E
  • 20 pika vaj esencial livandoje.
Kombinoni përbërësit dhe vendosini në një kuti të përshtatshme që mund ta bartni me vete. balsam
dua