Qysh me kriju grim natyral? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju grim natyral?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 01 February 2017 | 17:58
Grimi natyral është grim i cili nuk bie shumë në sy, e megjithatë dukeni shumë bukur. Për të arritur këtë dukje aplikoni:
  • BB CREAM ( Është si një lloj i zëvendësimit të sherkut,dhe shumë kohë më parë është përdorur si PRIMER-bazë para sherkut. )
  • NGJYRA PËR SY ,për grim të thjeshtë preferohet e kaftë e lehtë ,dhe nga shija juaj mund edhe të aplikoni një eyeliner të hollë
  • QERPIKËT ,kur arrijmë tek qerpikët ... preferohet që qerpikët të jenë të aplikuar shumë dhe të kenë volum shumë. (Për arsye që,në grim të thjeshtë asgjë nuk mund të jetë më e dukshme se sa qerpikët)
  • VETULLAT , jepni formën e dëshiruar me produktin e juaj të preferuar,dhe aplikoni me gel të vetullave që të qëndrojnë ashtu si keni dëshirë dhe pa lëvizur.
  • BUZËT , përdoreni ndonjë shkëlqim apo ndonjë ngjyrë nude apo të lehtë . Por,mund të përdorim ndonjë buzëkuq me ngjyrë të dhezura,që buzët të kenë fokusin më shumë .
dua