Qysh me kriju manikyr me përfundim mat pa shkëlqim? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju manikyr me përfundim mat pa shkëlqim?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 28 December 2016 | 00:10
1.Aplikoni në thonjë një shtresë të llakut të thjeshtë për thonjë. 2.Vendosni një litër ujë në një tenxhere. Vendoseni në pllakë të nxehtë dhe lejoni të vlojë, duke i vendosur kapakun që të krijohet avull. 3.Largoni kapakun dhe vendoseni dorën mbi avull për disa sekonda.
dua