Qysh me kriju pastrues për fytyrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju pastrues për fytyrë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 05 December 2016 | 19:50
Përbërësit:
  • 1 lugë lëng limoni
  • 2 lugë mjaltë
Kombinoni mjaltën me lëngun e limonit. Aplikoni një shtresë të hollë në fytyrë. Lejoni të thahet, dhe pastaj shpërlani me ujë të ngrohtë. leng-limoni
dua