Qysh me kriju toner për përmirësim të lëkurës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju toner për përmirësim të lëkurës?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 24 December 2016 | 00:00
Uthulla është përdorur që në kohë të lashta si tonifikues i lëkurës. Po aq efektiv është edhe në ditët e sotme. Pasi të keni larë fytyrën, kombinoni 1 lugë uthull molle me 1 gotë ujë dhe shpërlani. Lejoni të thahet në lëkurë toneri i përgaditur.
dua