Qysh me kriju zbutës të lëkurës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju zbutës të lëkurës?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 19 December 2016 | 22:26
Përbërësit:
  • 1 gotë vaj kokosi
  • Vaj esencial livandoje
  • Lëng limoni.
zbutes-lekure-3 1.Vendosni vajin e kokosit në një kuti të përshtatshme për mbajtje. zbutes-lekure-1 2.Shtoni përbërësit tjerë dhe përzieni më lugë druri. Aplikojeni në lëkurë për zbutjen e saj gjatë temperaturave të ulëta. zbutes-lekure-2
dua