Qysh me largu lëkurën e fortë të këmbëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu lëkurën e fortë të këmbëve?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 18 May 2017 | 20:16
Për këtë recetë ju nevojitet bima bar veshi dhe trakë ngjitëse. Merrni një gjethe të bimës dhe ia hiqni lëkurën e hollë që e rrethon nga njëra anë. Më pas gjethen e aplikoni sipër lëkurës së fortë në këmbë. Ngjitni trakë ngjitëse sipër gjethes dhe e lini gjithë ditën. Në mbrëmje zëvendësoni ngjitësin dhe gjethen e bimës. Edhe gjatë natës detyrimisht ta mbani në këmbë. Për 3-4 ditë, lëkura e fortë do të hiqet.
dua