Qysh me mirëmbajtë fytyrën e yndyrshme? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me mirëmbajtë fytyrën e yndyrshme?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Bukuri | 02 June 2020 | 10:38

Nëse lëkura e fytyrës tuaj është e yndryshme ka gjasë që përballeni me akne dhe probleme të ndryshme. Probleme të cilat kryesisht janë pasojë e yndyrës së tepërt që lëkura juaj e prodhon.

Megjithë, sikur secilin llojë tjetër të lëkures, edhe lëkurën e yndyrshme nëse e mirëmbani me maskat e duhura, nuk do të keni problem. Për fytyrën e yndyshme në ju rekomandojnë një maskë me bajame.

 

Përbërësit dhe procedura

Merrni pesë bajame dhe bluani. Kur të bëhen në formë pluhuri shtoni dy lugë të mesme mjaltë. Maskën e aplikoni në fytyrë. Mbajeni për 10-15 minuta. Pastaj pastrojeni me ujë të ngrohët. Për të arritur shpejt rezultete të dukshme përdoreni rregullisht dy herë në javë.

Image
dua