Qysh me ndihmu rritjen e flokëve në mënyrë natyrale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ndihmu rritjen e flokëve në mënyrë natyrale?

| Bukuri | 15 November 2017 | 17:50

Trendi i flokëve të gjata nuk largohet nga moda asnjëherë dhe janë të preferueshme çdo herë.

Mirëpo ndodh ndonjëherë të ndjehet nevoja që të shkurtohen dhe ndoshta t’i bini pishman për këtë dhe t`i dëshironi prapa flokët e gjata.

Ekzistojnë disa mënyra natyrale për ta bërë këtë:

1. Prisni majat rregullisht
2. Shpërlani me ujë të ftohët pas larjes
3. Krihni mirë flokët, nga rrënjët
4. Mos përdorni tharëse dhe elemente të tjera të nxehta
5. Përdorni maska për flokë të paktën një herë në javë
6. Hani ushqimet e duhura që kanë vitaminat e nevojshme
7. Bëji masazh lëkurës
8. Merrni vitamina për flokë

Image

 

dua