Qysh me parandalu rënien e flokëve me spinaq? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me parandalu rënien e flokëve me spinaq?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 21 April 2017 | 21:11
Flokët bien në pranverë dhe vjeshtë më shumë sesa në stinët e tjera, kurse kjo gjendje mund të zbutet me futjen e ushqimeve të shëndetshme në menynë tuaj si: salmon, spinaq, vezë, drithëra, etj. Pranvera sjell me vete shumë probleme dhe një prej tyre është humbja e flokëve, por për fat të mirë ka një zgjidhje për këtë problem dhe ajo është e fshehur në kuzhinën tuaj. A doni për të parandaluar humbjen e flokëve gjatë kësaj stine, atëherë mbusheni pra kuzhinën me këto ushqime që janë të paraqitura më poshtë. Në fakt, ka ushqime që janë ideale për të luftuar humbjen e flokëve dhe janë të shkëlqyera për shëndetin tuaj. Nëse dëshironi flokë të forta dhe të shëndetshme në menynë tuaj duhet patjetër të përfshihen këto ushqime: salmon, spinaq, vezë, drithëra, karota, gjeldeti dhe thjerrëza.
dua